Contact  |

Participatie van kinderen en jongeren, en hun context, in de geestelijke gezondheidszorg: Kick-off MET 3 WEBINARS!

We zijn verheugd u uit te nodigen op drie webinars waarbinnen nationale en internationale sprekers het hoe en waarom van participatie door kinderen en jongeren binnen geestelijke gezondheid komen verduidelijken. Uiteraard is de stem van kinderen en jongeren doorheen de drie webinars steeds aanwezig! Webinar 1 gaat door op 7 december 2020 (10-12u30) Participatie van kinderen en jongeren in geestelijke gezondheid: hoe gaat dat in de praktijk?

 

Yvonne Anderson en Hannah Sharp Yvonne Anderson legt zich vanaf 2008 toe op de ondersteuning van jongeren ingeestelijke gezondheidszorg. Haar jongste project ‘Mind Of My Own’, een digitaal participatieinstrument voor kinderen werd door ‘The Observer’ uitgeroepen tot een ‘New Radical’ en door ‘Public’ werd het een ‘top 100 influencer’ genoemd. In 2018 werd de app bekroond. 

In deze webinar zal Yvonne Anderson - bijgestaan door Hannah Sharp één van de jongeren uit het jeugdpanel van GIFT - zich richten op de manier waarop participatief werken met jongeren in de geestelijke gezondheidszorg kan gebeuren en waarom het iedereen binnen een organisatie ten goede komt. 

U kan zich voor deze webinar inschrijven via https://apps.health.belgium.be/ordsm/02/f?p=FORMS_EXT:8000:10669728068994 

Inschrijven is verplicht, deelname is gratis Ondertiteling, en simultaanvertaling (Frans – Nederlands - Engels) wordt voorzien.